Model Lily Aldridge, die vooral bekend is als Angel van lingeriemerk Victoria’s Secret, heeft een collectie kleding ontworpen voor het Amerikaanse modelabel Velvet.

Het 28-jarige model werd door Velvet opnieuw benaderd, nadat haar eerste collectie voor het modelabel een groot succes was geworden, zo meldt de Daily Mail

De nieuwe collectie van Aldridge bestaat vooral uit kleurrijke jurken, gestreepte T-shirts en casual truien. Het model wilde een collectie maken die ze zelf ook zou dragen. "Ik vond het heerlijk om te doen", zo zegt ze. "Het is de droom van ieder meisje om de perfecte garderobe te ontwerpen."

Aldridge werd op haar vierde al gefotografeerd door fotograaf Bruce Weber. Toen ze 16 was werd ze het gezicht van modelabel Abercrombie & Fitch. Sinds 2009 loopt ze mee in de shows van Victoria’s Secret.

Clinique

Daarnaast was ze te zien in campagnes van cosmeticamerk Clinique en in diverse modecampagnes. Ze is getrouwd met Caleb Followill, de zanger van Kings of Leon. 

Het model ziet de collecties die ze voor Velvet maakte als een eerste stap naar een eigen merk. "Ik wil graag een biologische cosmeticalijn, een modelijn en een kindercollectie beginnen", zo legt ze uit.