Model Georgia May Jagger heeft in verband met de dood van ontwerpster L'Wren Scott besloten om een modeshow tijdens het Melbourne Fashion Festival af te zeggen.

De 22-jarige Jagger, een dochter van zanger Mick Jagger en model Jerry Hall, zou meelopen in een show van de Australische ontwerpster Camilla Franks. Dat meldt de Daily Mail. In 2013 liep Jagger ook mee in een show van Franks.  

Jagger kreeg het nieuws van de dood van Scott, die een langdurige relatie had met de vader van het model, te horen toen ze landde op de luchthaven van Sydney. Het model is inmiddels teruggevlogen naar haar familie in New York. 

"Door het tragische nieuws zal Georgia May Jagger niet meedoen aan het Melbourne Fashion Festival", zo zei een woordvoeder van de ontwerpster. "We vragen om respect voor mevrouw Jagger en haar familie tijdens deze moeilijke tijd."

L'Wren Scott werd maandag dood aangetroffen in haar appartement in New York. Georgia May Jagger was goed bevriend met Scott. Zo zat ze samen met haar vader op de eerste rij tijdens de laatste modeshow van Scott in Londen.