Modeontwerpster Olcay Gulsen is lid geworden het bestuur van Stichting Embrace Emma. De stichting ondersteunt het Emma Kinderziekenhuis bij de realisatie van een vernieuwingsproject. 

Het ziekenhuis wil met het project het leven van ernstig zieke kinderen zo normaal mogelijk maken.

In de nabije toekomst komen er in het ziekenhuis een aantal ontmoetingsruimtes voor vriendjes en vriendinnetjes, kamers met sterrenhemels, werkplekken voor ouders, een kinderrestaurant en een bioscoop.  

Voor het project is inmiddels 35 miljoen euro beschikbaar, maar er is nog een tekort van 2 miljoen euro. Stichting Embrace Emma wil dit bedrag inzamelen en organiseert daarvoor speciale avonden. De afgelopen drie jaar werd hiermee al meer dan een miljoen euro opgehaald.

Op vrijdag 28 maart 2014 vindt de vierde editie van Emma's Amazing Fun(d) Raising Night plaats in Amsterdam. De avond, die wordt gepresenteerd door Robert ten Brink, bestaat uit dans, theater, optredens van diverse artiesten, een veiling en een feest. 

Comfort

"Ik vind het mooi om onderdeel te kunnen zijn van een stichting, die in een korte tijd een groot verschil heeft kunnen maken in omstandigheden waar zieke kinderen en hun ouders mee werden geconfronteerd", zegt Gulsen.

"In een moeilijke tijd is comfort een onbeschrijfelijk goed wat verzachtend kan werken."