Het modeduo Viktor en Rolf lanceert zaterdag hun nieuwste parfum Bonbon in de Amsterdamse Bijenkorf.

Rolf Snoeren en Viktor Horsting zijn vanaf 10.00 uur zelf aanwezig voor een signeersessie. De wereldpremière van Bonbon vindt exclusief in Nederland plaats.

"Bonbon is een tijdloze sensatie die uitnodigt tot een moment van puur plezier", stelt het ontwerpersduo. De vrouw die Bonbon draagt is volgens de mannen 'sterk, prachtig en compleet'.

De geur kenmerkt zich door een melange van mandarijn, sinaasappel en perzik onthuld door karamelgeurnoten, een ingrediënt wat redelijk ongebruikelijk is voor een parfum. 

Strik

De Nederlandse fotografen Inez Van Lamsweerde en Vinoodh Matadin schoten de campagnebeelden van de nieuwe geur, waarop model Edita Vikeviciute te zien is, terwijl haar naakte lichaam volledig is beschilderd met roze strikken.

De strik is verworven in verschillende haute couture-collecties van de heren en is een kenmerkend ontwerpsymbool geworden voor Viktor & Rolf. "De strik is speels en serieus, sterk en hedendaags", aldus de heren. "Het dragen van een strik representeert een persoonlijke decoratieve ervaring, terwijl het uitpakken van een strik een feestelijk moment aanduidt."

Het parfum is verpakt in een framboosroze verpakking, met daarop het zwarte lint dat eerder al te zien was bij het parfum Flowerbomb van de ontwerpers.

De kleinste flacon, met 30 ml aan parfum, kost 68 euro. Vanaf 15 april is de geur te koop in geselecteerde parfumerieën. 

Heeft u foto's bij dit nieuws? Upload ze bij NUfoto