De originele groep supermodellen uit de jaren negentig gaat weer samenwerken. Dat zegt model Naomi Campbell, die deel uitmaakte van de legendarische groep.

Dat schrijft de Telegraph.

"We werken over een paar weken weer samen", zo zei Campbell in een recent interview met CBS. "Veel kan ik er nog niet over zeggen, maar we gaan werken op een mooie, zonnige, warme plek bij het water."

De groep supermodellen, die naast Campbell bestond uit Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista, Stephanie Seymour, Kate Moss en Claudia Schiffer, was in de jaren negentig een fenomeen. De vrouwen stonden op talloze covers en liepen, vaak als groep, mee in alle belangrijke modeshows. 

"Ik was onderdeel van die groep van fantastische vrouwen en ik denk niet dat er ooit nog zo’n groep zal zijn", zo zei Campbell in het interview. "Er zijn nog wel supermodellen, maar niet een hele groep die altijd samen is."

Kinderen

"Het had te maken met de tijd en met de ontwerpers. We hadden Gianni Versace, Azzedine Alaïa, Marc Jacobs, Calvin Klein, Ralph Lauren; ze boekten ons allemaal tegelijkertijd voor hun shows."

Campbell vertelde verder dat ze graag het Amerikaanse programma Saturday Night Live zou willen presenteren. Daarnaast wil ze graag moeder worden, met of zonder partner. "Ik wilde kinderen, of ik nu een man heb of niet", zo zei ze.