Er komen bij RTL Boulevard veel klachten over de kwaliteit van de huispakken van Roy Donders. De creaties van de stylist van het zuiden zouden te snel versleten zijn.

Zo reisde de Noord-Hollandse Kelly Riphagen afgelopen weekend naar Tilburg af voor een echte 'Roy Donders' van 80 euro. "Ik deed het pak maandag aan, maar na nog geen drie uur voelde ik dat het stuk tussen mijn benen al helemaal versleten was'', aldus Kelly.

Volgens Roys management kon ze het pak terugbrengen naar de winkel, maar dat was gezien de afstand een lastige optie. In een reactie daarop laat het management weten: "We zijn niet goed bereikbaar voor mensen die ver weg wonen en die in de winkel een pak hebben gekocht. Daar moeten we even naar gaan kijken."

Eerder deze maand liep een kledingparty van Donders volledig uit de hand in Rotterdam. De Brabander wilde daar zijn huispakken verkopen, maar volgens de man des huizes gedroeg hij zich als een diva en was hij vooral druk met zijn telefoon: reden voor de Rotterdammer om de stylist letterlijk het huis uit te zetten.