Pippa Middleton heeft dinsdag tijdens een presentatie in Londen met het publiek gedeeld dat haar veelbesproken jurk van Alexander McQueen, misschien net iets te strak zat.

Pippa Middleton heeft voor het eerst gesproken over de nauw aansluitende jurk van ontwerpster Sarah Burton, die zij als bruidsmeisje droeg tijdens het huwelijk van haar zus Kate met Britse kroonprins William in 2011, zo schrijft The Mirror.

De op maat gemaakte jurk zorgde er in een klap voor dat de 30-jarige brunette, en vooral haar derrière, een grote zwerm fans kreeg. Destijds werd zelfs een Twitteraccount aangemaakt voor  het achterwerk van Middleton.

Volgens een aantal media overschaduwde Middleton haar zus qua sensualiteit. Enkele maanden na de bruiloft volgde een golf van ingrepen bij dames die gelijkvormige rondingen najoegen.

Nerveus

"Ik was destijds erg blij dat de japon me zo goed paste, maar achteraf bekeken paste hij me misschien wel iets te goed", zegt Middleton tijdens het exclusieve evenement. "Ik was erg nerveus voor het huwelijk en heb daardoor twee nachten geen oog dichtgedaan."

Middleton sprak tijdens het evenement over de koninklijke bruiloft en haar carrière sinds. Ze deelde haar dankbaarheid voor de kansen die ze heeft gekregen, maar sprak ook over de valkuilen van haar positie.