Kendall Jenner heeft het gevoel momenteel in een droomwereld te leven. Het model maakte onlangs haar debuut tijdens de New York Fashion Week.

"De modeweek was fantastisch. Het voelt nog steeds alsof het niet echt gebeurd is", aldus het halfzusje van Kim Kardashian tegen People.

Volgens de 18-jarige Jenner was haar modellendebuut minder zenuwslopend dan verwacht. Jenner liep 14 februari op de catwalk van Marc Jacobs in een doorschijnend shirt, waardoorheen haar blote borsten te zien waren.

"Ik dacht dat ik extreem nerveus zou zijn en misschien wel moest overgeven, maar dat was helemaal niet het geval”, aldus het model. "Ik voelde me juist hartstikke comfortabel. Er waren zoveel professionele mensen om me heen backstage, waardoor ik veel steun had. Het was geweldig."

Jenner staat al sinds haar veertiende ingeschreven bij een modellenbureau, maar ze is vooral bekend door de realityserie rond haar oudere zussen, Keeping Up With The Kardashians.

Sinds de show van Marc Jacobs is het model in korte tijd uitgegroeid tot een populaire vrouw in de modewereld. Tijdens de show van Topshop was ze op de eerste rij te zien naast Vogue’s modegoeroe Anna Wintour.

"Het was een enorme eer om naast Anna Wintour te zitten. Ik ben een zeer grote fan van haar", aldus Jenner.