Victoria Beckham wil in de toekomst een eigen schoenenlijn beginnen.

Dat zegt de Britse modeontwerpster in het John L. Tishman Auditorium, na haar succesvolle modeshow tijdens de New York Fashion Week.

"Ik zou graag een schoenencollectie willen beginnen”, zegt Beckham tegen de achthonderd studenten in het publiek. "Als er iemand in de zaal toevallig een schoenenontwerper is of kent, neem dan alsjeblieft contact met mij op."

De 39-jarige Beckham staat bekend als een beroemdheid die geen dag zonder haar stiletto’s kan. Nu lijkt de Britse voor het eerst bekend te hebben dat de volgende stap voor haar bedrijf het maken van een schoenenlijn zal zijn, zo meldt Fashionista.

De ontwerpster heeft al een vrouwenkledinglijn, een accessoirecollectie, verschillende geuren samen met manlief David Beckham en een spijkerbroekencollectie.

Daarnaast sluit Beckham een mannenlijn voor de toekomst niet uit. "Ik word erg geïnspireerd door de kleding van mannen. Mijn laatste modeshow bevatte ook veel mannelijke items. Ik heb thuis een goede muze aan David, al is hij momenteel te druk met het modelleren voor zijn ondergoedcampagnes."