Kate Moss heeft de styling verzorgd bij een fotoshoot van de Britse Vogue. Het supermodel heeft de setting bedacht waar covermodel Daria Werbowy gefotografeerd is.

De Britse Moss is sinds enige tijd betrokken bij het tijdschrift. "Kate heeft meegedacht met het moodboard, de kleren en de accessoires van de shoot", stelt Vogue’s Alexandra Shulman. Daarnaast kreeg Moss steun van het fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggot.

Werbowy is op haar vijfde cover van het Britse blad te zien in een groene top van Prada. In het blad is het model te bewonderen met een rode pruik  en een kort zwart jurkje, terwijl ze in een auto zit.

"Kate nam de volledige rol van moderedacteur over", vervolgt Shulman. "Al denk ik dat niet iedere redacteur haar model mee uit feesten neemt op de eerste avond van de shoot", zegt de hoofdredacteur op de website van Vogue.

Het is de eerste keer dat Moss als journalist werkzaam is voor het blad. Moss zal een maandelijks bijdrage leveren binnen het modesegment. Haar eerste verhaal zal in het komende voorjaarsnummer te lezen zijn.

Het maartnummer van het tijdschrift ligt vanaf 6 februari in de winkels.