Italianen zijn het tevredenst over hun seksleven. Britten zijn daarentegen minder blij met hun prestaties onder de lakens.

Dit blijkt uit onderzoek waarvoor zesduizend mannen en vrouwen uit Italië, Frankrijk, Engeland, Schotland en Wales zijn ondervraagd.

64 procent van de ondervraagden Italiaanse mannen en vrouwen zeggen blij te zijn met hun seksleven. Een vrijpartij tussen Italianen duurt volgens het onderzoek minimaal tien minuten, zo meldt Daily Mail.

Het onderzoek werd uitgevoerd om mensen te stimuleren om hulp te zoeken bij seksuele problemen, zoals vroegtijdige zaadlozing. Een vijfde van de ondervraagden geeft toe langer seks te willen hebben dan momenteel het geval is.

De ondervraagden Schotten vinden hun vrijpartijen veelal te kort. Eén op de tien van hen verwacht dat het gemiddeld minder dan twee minuten duurt voordat de man zijn hoogtepunt heeft bereikt. Ook blijken de Schotten de minst seksuele verwachtingen te hebben. Onder de Britten is 54 procent tevreden over hun seksleven.