Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen is het gezicht van een grote nieuwe campagne van haarverzorgingmerk Pantene. Ze is tevens ambassadeur van het merk geworden.

Het 33-jarige model, dat in 2013 ruim 50 miljoen euro verdiende, zal het merk vooral vertegenwoordigen in de Verenigde Staten. Zes jaar geleden was Bündchen al ambassadeur van het merk in haar geboorteland Brazilië.  

"Mijn haar heeft alles al meegemaakt", zo zegt het model tegen de Telegraph.

"Het werd meer dan tien keer per dag in model gebracht en tijdens surftripjes met mijn kinderen krijgt het veel te verduren door zon en zeewater. Door Pantene blijft mijn haar gezond, wat de dag ook brengt."

Inspirerend

"Gisele is niet alleen mooi, ze weet vrouwen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen", zo zegt Kevin Crociata van Pantene.

"Ze heeft niet alleen veel bereikt in haar carrière, maar ook als moeder van twee fantastische kinderen en bij haar vele liefdadigheidswerk. Ze is mooi van binnen en van buiten. We zijn trots dat ze nu deel is van onze familie." 

Bündchen is getrouwd met Tom Brady. Ze woont in Boston en Californië, waar ze een luxueus, ecovriendelijk huis van ruim 15 miljoen euro bouwde. Het model heeft een tweelingzus en werd ontdekt toen ze aan het winkelen was.