Topkok Sergio Herman opent in maart The Jane, een nieuw restaurant in Antwerpen. De werkkleding van het personeel wordt ontworpen door jeanslabel G-Star.

Raw Utility, zoals de collectie is genoemd, bestaat uit zes kledingstukken die het personeel van het restaurant naar eigen inzicht kunnen combineren. Voor Herman was het niet meer dan logisch om stijlvol voor de dag te komen in het restaurant. 

"Als je een nieuwe tent neerzet in een modestad als Antwerpen, dan is het gaaf dat iedereen er strak bijloopt in een variatie, wat ik het beste kan omschrijven als een cool uniform", zegt hij tegen de Nederlandse editie van Elle

Het sleutelstuk in de collectie is de spijkerbroek Type C die gedragen kan worden met een jas, hemd en das. Het modelabel ontwierp daarnaast twee koksbuizen. Herman testte de schorten persoonlijk uit en gaf tips om de ontwerpen te perfectioneren. De schorten werden vervolgens aangevuld met handige zakken voor het gereedschap van de koks. 

Het interieur van het nieuwe restaurant werd ontworpen door vormgever Piet Boon, die daarbij nauw samenwerkte met Herman.