Op de nieuwe website Spotnshop.nl kunnen gebruikers er achter komen waar kleding en accessoires die ze op straat, op televisie of in een tijdschrift gezien hebben te koop zijn.

Vrouwen die bijvoorbeeld in een televisieprogramma een mooie jurk gezien hebben, of op straat iemand zagen met mooie laarzen, kunnen er nu via een website achterkomen waar deze kledingstukken te koop zijn.  

Via Spotnshop.nl, een nieuw online modeplatform, vertellen deskundigen waar de gesignaleerde kledingstukken te koop zijn. Ze geven er meteen ook een stylingadvies bij.  

Op de website helpen modeliefhebbers, deskundigen en bloggers elkaar producten te vinden. Dit kunnen de exacte kledingstukken, maar ook betaalbare alternatieven zijn. 

Combineren

"Fashionista’s helpen elkaar niet alleen met het zoeken naar producten maar ook met stylingadvies", zegt oprichter Nikky Hofland. "Zo weet je waar je het kledingstuk kunt kopen, maar ook hoe je het kunt combineren. En het leuke is: men heeft over het algemeen binnen drie uur een reactie."