Cosmeticamerk Elizabeth Arden heeft de eerste crème gemaakt die bedoeld is om de oogleden te verzorgen. De crème belooft al na 15 minuten resultaat.

Tot nu toe zijn er wel tal van producten op de markt die bedoeld zijn om de huid rond en onder de ogen te verzorgen, maar er was nog geen crème die op de oogleden gebruikt kon worden.

De nieuwe crème van Elizabeth Arden, Prevage Anti-aging + Intensive Repair Eye Serum, is bedoeld voor met name de bovenste oogleden. De crème moet de oogleden stevig houden en tevens rimpels en droogheid voorkomen. 

Het cosmeticamerk beweert dat de nieuwe crème al na 15 minuten resultaat geeft. Het testte zelf de crème uit op een testpanel. Drie kwart van de deelnemende vrouwen gaf aan na een kwartier verbetering te bemerken. Zo’n 70 procent van de vrouwen gaf aan liever dit product te gebruiken dat het product dat ze eerder gebruikten. 

Gerst

De crème bevat een aantal antioxidanten en daarnaast hyaluronzuur, zeewier en gerst, die het vocht in de huid vast moeten houden. De nieuwe crème kost 113 euro voor 15 ml., zo meldt de Daily Mail.