Victoria Beckham is aangesteld als gasthoofdredacteur voor het kerstnummer van de Franse Vogue.

Het decembernummer verschijnt in twee gelimiteerde edities met verschillende covers, zo meldt The Telegraph.

Victoria Beckham is samen met haar man David Beckham te zien in een pikante fotoshoot. Het Nederlands fotografenduo Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin had de eer de foto's te schieten.

De modeontwerpster werkt voor het blad samen met de huidige hoofdredacteur Emmanuelle Alt. "Tijdens het maken van dit nummer kwam ik er achter dat Victoria totaal het tegenovergestelde is dan wat haar publieke imago uitstraalt", stelt Alt.

"Ze is heel spontaan en heeft een groot gevoel voor humor. Ze is bescheiden, maar tegelijkertijd gedreven door een gezonde ambitie. Een echte perfectionist", aldus de journalist.

Kerstnummer

In het nummer deelt Beckham haar herinneringen aan de Spice Girls-periode, haar persoonlijke fotoalbum en doet ze een boekje open over de band met haar man. "David en ik hebben onze ups en downs, maar zijn al met al zo trots op elkaar", onthult de modeontwerpster.

"Het was voor mij een hele eer om gevraagd te worden mee te werken aan het kerstnummer. Werken met het Franse Vogue-team was zowel spannend als inspirerend en ik ben zo trots op wat we hebben gecreëerd", aldus Beckham.

Het Franse kerstnummer ligt vanaf 2 december in de winkel.