Ontwerper John Galliano heeft topmodel Kate Moss gekleed voor een modereportage in het decembernummer van de Britse Vogue.

Het is de 34e keer dat Moss op de cover van het tijdschrift staat. De kleding voor de bijbehorende modereportage werd uitgezocht door Galliano, zo meldt de Telegraph.

De voormalige ontwerper van modehuis Dior poseert op een van de foto’s samen met Moss. Op de foto draagt hij een hoge hoed en een rokkostuum. Moss is op de foto te zien in een gele bontjas. De foto werd gemaakt door Tim Walker, die vaker voor het tijdschrift werkt. 

Nadat hij in maart 2011 op staande voet werd ontslagen bij Dior ging de 52-jarige Galliano een tijdje naar een afkickcentrum. Sindsdien werkt hij hard aan een terugkeer naar de modewereld. Moss is de ontwerper altijd blijven steunen. Zo vroeg ze hem kort na zijn ontslag om haar trouwjurk te maken.  

Moderedacteur

Kate Moss gaat vanaf 2014 aan de slag als moderedacteur bij de Britse Vogue. Haar eerste bijdrage aan het tijdschrift wordt in het voorjaar verwacht.