Het Italiaanse modehuis Versace heeft samen met meubelontwerpers Simon en Nikolai Haas een gelimiteerde collectie op de markt gebracht.

Het Italiaanse modehuis maakte samen met meubelontwerpers Simon en Nikolai Haas, beter bekend als Haas Brothers, een gelimiteerde collectie kleding, meubels en accessoires. Dat meldt de Nederlandse editie van Vogue.

Hoofdontwerpster Donatella Versace is blij met de samenwerking: "Ik vind het fantastisch hoe ze het DNA van Versace als startpunt nemen en het naar een nieuwe hoogte brengen."

De uit Los Angeles afkomstige broers werden naar eigen zeggen geïnspireerd door leer, goud, jeugdigheid, de Italiaanse geschiedenis, vrijheid, luxe, seks, de voorkeur voor het vreemde en Donatella zelf. 

De collectie is vanaf vrijdag te koop via de webshop en in de boetieks van het merk in New York, Parijs, Shangai en Beijing. De prijzen variëren tussen 109 euro voor een stropdasclip en 2.155 euro voor een porseleinen luipaard. Het is de tweede keer dat de broers samenwerken met Versace.