Kim Feenstra maakt kans op Beau Monde Award

De genomineerden voor de Beau Monde Awards 2013 zijn bekend.

De prijzen worden ieder jaar in vier categorieën uitgereikt: aan het mooiste covermodel, de best geslaagde make over in het tijdschrift, de mooiste beautylook en de meest stijlvolle vrouw van Nederland.

Model Kim Feenstra, presentatrice Nicolette van Dam en actrice Lieke van Lexmond zijn genomineerd voor de Cover Girl Award, die naar de mooiste vrouwelijke BN’er op de Beau Monde cover gaat.

Voor de Make Over Award is Marly van der Velden genomineerd voor haar vertolking van Mila Kunis, Stacey Rookhuizen voor haar imitatie van Lady Gaga en Antje Monteiro voor haar fotoshoot als Carmen Electra.

Make-up

Tess Milne, Sharon Doorson en Yvonne Coldeweijer zijn genomineerd voor de Leco Look Award, de prijs die gaat naar de vrouw met de mooiste make-up.

Voor de Glamstyle Award - de meest stijlvolle vrouw van Nederland - heeft de redactie van Beau Monde Daphne Deckers, Nikkie Plessen en Candy Dulfer geselecteerd.

Yolanthe

Vorig jaar won Yolanthe Sneijder Cabau de Cover Girl Award, Leontien van Moorsel de Make Over Award, Nikkie Plessen de Leco Look Award en Sylvie van der Vaart de Style Award.

Op dinsdag 15 oktober kan er vanaf 9.00 uur via internet gestemd worden op de genomineerden. Het blad reikt op 11 november voor de veertiende keer de awards uit.

Lees meer over:
Tip de redactie