Indiase mannen hebben minder dan één keer per week seks. Ze hebben daarmee minder seks dan mannen in andere landen, zo blijkt uit een enquête van Men’s Health.

Het tijdschrift ondervroeg meer dan 50.000 mensen in meer dan 30 landen over seks. Uit het onderzoek bleek dat Indiase mannen gemiddeld minder dan één keer per week seks hebben. De mannen hebben tijdens hun leven gemiddeld drie verschillende partners, zo meldt de Telegraph..

Bijna de helft van de Indiase mannen is er van overtuigd dat zijn partner regelmatig een orgasme faket. Ruim 30 procent van de Indiase mannen scheert zijn schaamhaar. Drie kwart van de Indiase vrouwen geeft dan ook de voorkeur aan een man met een gladgeschoren kruis.

Indiase vrouwen blijken gemiddeld twee partners te hebben tijdens hun hele leven. Dat is zeven minder dan vrouwen uit Amerika, Groot-Brittannië en Australië, die de lijst aanvoeren met negen partners. Indiase vrouwen blijken wel vaker seks te hebben op de achterbank van een taxi. Amerikaanse vrouwen doen dat liever niet. 

Voorspel

De Kroaten blijken tijdens hun leven maar liefst 11 verschillende sekspartners te hebben. Zij zijn ook meer dan alle andere nationaliteiten te vinden voor vrijpartijen in zwembaden, parken en auto's.

Nederland blijkt overigens het enige land ter wereld te zijn waar vrouwen tevreden zijn met de duur van het voorspel. De Indiase editie van Men's Health publiceert het onderzoek in het septembernummer.