Het septembernummer van het tijdschrift Interview heeft maar liefst zeven verschillende covers. Zeven wereldberoemde supermodellen kregen elk hun eigen coverfoto.

Kate Moss (39), Linda Evangelista (48), Naomi Campbell (43), Christy Turlington (44), Amber Valletta (39), Stephanie Seymour (45) en Daria Werbowy (29) werden voor het tijdschrift gefotografeerd door Mert Alas en Marcus Piggott. 

In het blad, dat geheel is gewijd aan het modellenvak, praten de zeven modellen uitgebreid over hun ervaringen als model.

Zo vertelt Moss dat ze bij haar eerste modeshow in Parijs uren zat te wachten, omdat niemand besefte dat ze een model was.

Tranen

Seymour  herinnert zich hoe opgewonden ze was toen ze op 14-jarige leeftijd voor het eerst in een tijdschrift stond. Valletta barstte tijdens haar eerste fotosessie in tranen uit omdat ze niet wist wat ze moest doen.  

Evangelista wilde op haar 16e stoppen met modellenwerk, omdat haar werd gevraagd zich helemaal uit te kleden voor een fotosessie. Turlington begon toen ze 13 was en kreeg van haar moeder een ijsje na elke fotosessie.

Campbell zegt dat ze haar succes voornamelijk te danken heeft aan ontwerpers Gianni Versace en Azzedine Alaïa. Werbowy is nog steeds verbaasd dat mensen haar knap vinden en dat ze nog steeds werk heeft als model.