Madonna trekt zich niets aan van de kritiek die rondgaat over haar collectie grills, ondanks dat haar fans niet zo blij zijn met de mondstukken van de popster. 

De 55-jarige zangeres deelde maandag een foto op Instagram met als onderschrift: ''De grill is er ook weer bij, blijvend! Als je het niets vindt, dan volg je me niet!''

De afgelopen maanden is fikse kritiek geuit op de grill. Zo deden haar fans uitspraken als: ''Je ziet er uit als een idioot'' en ''Waarom doe je dit je mooie gebit aan?''

Ook experts uiten hun kritiek op het mondsieraad. Zo waarschuwen zij voor tandvleesaandoeningen en tandbederf bij het te veel of verkeerd dragen van de grill.

Duur

Popcultuur expert Eloise Parker vertelde onlangs aan MailOnline: ‘’Op maat gemaakte grills zijn erg duur, dat is een van de redenen waarom ze zo’n grote trend onder beroemdheden is geworden.’’

Rapper Lil 'Wayne, schijnt naar verluid een diamant ingelegde grill te hebben met een waarde van maar liefst 750.000 euro.

Beroemdheden

De grills werden oorspronkelijk een rage onder hiphoppers in de jaren tachtig. Inmiddels lijken de mondstukken opnieuw aan populariteit te winnen.

Onder andere Beyonce, Miley Cyrus en Rihanna dragen regelmatig een grill. Katy Perry werd zaterdag tijdens MTV’s Video Music Awards Sunday nog gezien met het mondstuk.