Sylvana Simons loopt rond met plannen voor een eigen kledinglijn. "Het zou me heel leuk lijken om met een label een eigen collectie op de markt te brengen", vertelt de 42-jarige presentatrice aan Beau Monde.

Mode ontwerpen is niet helemaal nieuw voor Sylvana. "Ik ontwerp geregeld kleding voor mezelf die ik door anderen laat maken." 

De presentatrice, die bekend werd dankzij muziekzender TMF, weet al in welk gat in de markt haar kledij zou moeten springen. "Ik mis betaalbare, sophisticated, sexy outfits voor vrouwen vanaf de 30."

Kledingstijl

De kledingstijl van heel wat Nederlanders mag wat Sylvana betreft op de shop. "Ik mis in het straatbeeld wat eigenheid en sophistication. Het is allemaal net iets te praktisch."

Zelf gaat Simons nooit zomaar de deur uit, dankzij daar dochter. "Levi is een grotere fashionista dan ik en heeft zich opgeworpen tot mijn stylist. Ze scant me van top tot teen voor ik de deur uitga en voorkomt dat ik aankopen te vaak achter elkaar draag."

Haar schoenencollectie noemt Sylvana haar modetic. "Ik heb rond de honderd paar hoge hakken, variërend van Prada tot Van Haren."

Die schoenen mogen best wat kosten, tot haar duurste aankopen horen korte bikerboots en laarzen met hoge hakken. "Ze kostten beide rond de zevenhonderd euro. Exacte prijzen vergeet ik steevast na de transactie. Als het geld weg is, is het weg."