De foto’s van de tweede collectie van Rihanna voor kledingmerk River Island zijn vrijgegeven.

De eerste kledingstukken van de herfst/winter 2013 collectie worden in september uitgebracht, terwijl de rest van de collectie in november onthuld wordt, meldt Vogue.

De collectie bestaat uit zestig stukken, waaronder gelimiteerde stukken als dij-hoge camouflagelaarzen, hoeden, leren bh’s en schoenen met de tekst ‘G4LIFE’.

Daarnaast zal de bijnaam van de zangeres 'Riri' in veelvoud verschijnen op mutsjes, rugzakken en ondergoed. Melissa Forde, een goede vriendin van Rihanna, heeft de campagnefoto’s geschoten voor het merk.

Sportief

De stoere kant van de 25-jarige zangeres kwam goed naar boven tijdens haar samenwerking met het merk. De tweede lijn voor River Island heeft dezelfde uitstraling als de eerste lijn, maar dit seizoen zijn meer sportieve stukken te zien.

''De stukken in de collectie zijn geïnspireerd op de jaren 90 Hip Hop stijl en hebben een ghetto gevoel'', stelt de zangeres. ''Ik heb letterlijk alles ontworpen wat ik wil dragen, precies op de manier hoe ik wil.''

De collectie is vanaf 12 september te koop in geselecteerde River Island winkels en op de webwinkel van de Britse modeketen.