Aerin Lauder lanceert vijf parfums

Aerin Lauder, de kleindochter van cosmeticalegende Estée Lauder, lanceert voor het eerst een parfumcollectie voor haar eigen label dat ze in 2011 oprichtte.

Lauder, die zegt veel geleerd te heben van haar oma, werkte eerder mee aan de ontwikkeling van de parfums van de Estée Lauder Private Collection, een serie geuren die vanaf 2007 op de markt kwamen. De ervaring die ze daarmee opdeed, gebruikte ze om de nieuwe geuren voor haar eigen merk te maken. 

De geuren zijn Gardenia Rattan, Amber Musk, Lilac Path, Ikat Jasmine en Evening Rose genaamd. Lauder wilde een collectie maken waar voor ieder seizoen en iedere stemming een geur in te vinden is.

Herinneringen

Volgens Lauder zijn parfums en herinneringen met elkaar verbonden. "Als ik aan bepaalde mensen of gebeurtenissen denk, dan herinner ik me ook altijd de geur die daar bij hoort", zo legt ze uit aan WWD.com. "Zoals een fietstochtje, waarbij ik voor de eerste keer kamperfoelie rook, of de gardenia's in mijn haar toen ik trouwde." 

De collectie is vanaf november verkrijgbaar in diverse grote warenhuizen wereldwijd en via de website van Lauder. Aerin Lauder zal zelf te zien zijn in de bijbehorende advertentiecampagne. Een flesje parfum zal zo'n 80 euro voor 50 milliliter gaan kosten.

Lees meer over:
Tip de redactie