Miley Cyrus gaat een samenwerking aan met modeontwerper Marc Jacobs in een project tegen huidkanker.

De 20-jarige zangeres is naakt te zien op de inmiddels zeer beroemde t-shirts met de slogan 'Protect The Skin You're In'. Cyrus kijkt recht in de camera terwijl ze haar handen voor haar kruis houdt.

Jacobs stuurde donderdagavond via Twitter een foto van de zangeres en schreef daarbij dat hij een 'groot geheim' had voor zijn volgers.

Het is geen verrassing dat Cyrus is gekozen om de volgende A-ster te zijn in het project van Jacobs. De 50-jarige modeontwerper heeft een goede band met de zangeres, die op het Met Gala en tijdens de herfstmodeshow van het merk ook al in zijn creaties liep.

Geschikt

Robert Duffy, de zakenpartner van Jacobs, geeft ook aan Cyrus een zeer geschikte kandidaat voor de foto te vinden. ''Ze is al jaren een goede vriendin van ons en ik vind haar prachtig. Ze is een geweldig mens om bij in de buurt te zijn.''

Eerder poseerden onder andere beroemdheden als Kate Moss, Victoria Beckham, Miranda Kerr en Naomi Campbell al voor de campagne. De opbrengst hiervan gaat naar het NYU Cancer Institute.

De Miley Cyrus t-shirts zijn vanaf vrijdag voor 26 euro te koop in geselecteerde Marc Jacobs winkels en op de website van het merk. In Nederland zal de collectie niet in de winkel te komen liggen.