Fel gekleurde kapsels trend deze zomer

Deze zomer zijn kapsels geverfd in felle en opvallende kleuren een trend. Onder andere roze, blauw, oranje en grijs zijn te zien op de catwalk en bij  beroemheden als Nicole Richie en Rihanna.

In de show van Oscar de La Renta  zijn hairextensions ingebracht met de opvallende kleuren roze en blauw. Doordat de strengen zijn opgenomen in een knot heeft het kapsel een chique uitstraling. 

Het meest opvallend zijn de gekleurde kapsels bij Anna Sui. De modellen dragen roze en blauwe pruiken die aan de voorkant vol voorover vallen. Aan de achterkant is het eigen haar van het model zichtbaar, waardoor twee verschillende effecten ontstaan. 

Grijs

Naast de opvallende kleuren is ook grijs een trend deze zomer. Kapsels in deze kleur zijn onder andere terug te vinden in de shows van Theyskens’ Theory en de couturecollectie van Alexis Mabille.  

De grijze, warrige lokken bij Theyskens’ Theory doen denken aan de grunch-periode in de jaren ’90, bij Alexis Mabille oogt het kapsel juist heel klassiek en statig. 

Rihanna

Ook veel Amerikaanse beroemdheden hebben hun haren grijs geverfd. Zo verscheen zangeres Pink in 2010 tijdens haar zwangerschap met een kort, grijs kapsel, viel Nicole Richie tijdens het Met Ball 2013 op met haar grijswitte ‘oma’-stijl en plaatste Rihanna  donderdag een foto van zichzelf op Twitter met lange, grijze lokken. 

 

Lees meer over:
Tip de redactie