Zaterdagmiddag gaf ST.Girls, de meisjeslijn van SuperTrash, haar eerste show tijdens de Amsterdam Fashion Week. Modellen van 4 tot 10 jaar toonden de nieuwe collectie.

De op Hawaii geïnspireerde collectie bestaat uit drie thema’s: Water Princess, Birds of Paradise en Surf Diva. Te zien waren tal van verfijnde stoffen, veel kleur, vogelprints en veel meisjesachtige accessoires. Daarnaast was er veel pastels, afgewisseld met felle neonkleuren. 

Opvallend zijn de transparante regenjasjes, maxi-jurkjes, gekleurde strakke jeans, bedrukte jumpsuits en sneakers.  Bedrukte parka’s en meisjesachtige baseballjacks maken de collectie af. 

Bloggers

Op de eerste rij zaten werd jonge meisjes en jongens, kinderen van bekende Nederlanders en jonge bloggers. Naast de modeshow waren er optredens van zanger Monsif en zangeres Souhaila en muziek van DJ Joost van Bellen. 

Het decor, dat is ontworpen door designer Kustaa Saksi, stelde een enorme kijkdoos voor, waar 2D objecten kris kras door elkaar hingen. De catwalk was voor de gelegenheid geen rechte witte strook, maar een kronkelpad bezaaid met glitters.