Voormalig topmodel Christy Turlington is weer helemaal terug. Nadat ze vorige maand het gezicht van Calvin Klein Underwear werd, is het model nu te zien in campagnes van Prada en Jason Wu.

Vorige maand werd aangekondigd dat de 44-jarige Turlington Lara Stone gaat opvolgen als het gezicht van de Calvin Klein Underwear campagnes, 25 jaar nadat ze als 19-jarige voor het merk werkte.

Donderdag volgde het nieuws dat het model te zien zal zijn in campagnes van Jason Wu en Prada. Bij Wu volgt ze de eveneens 44-jairge Stephanie Seymour op.

"Ik ben een grote fan van Christy en ben erg blij dat ze aan mijn najaarscampagne wil meewerken", zegt Wu tegen WWD.com. "Ze is chic en heeft charisma."

Prada

Voor de nieuwe campagne van Prada werd Turlington gefotografeerd door Steven Meisel. Daarnaast poseerde het model voor de cover van het juni/julinummer van de Amerikaanse editie van Harper’s Bazaar. 

Turlington was in de jaren ’90 een van de originele 'supermodellen', samen met Linda Evangelista, Naomi Campbell, Cindy Crawford en Claudia Schiffer.