Model Kate Upton is te zien in de nieuwe catalogus van lingeriemerk Victoria's Secret. Dat is opmerkelijk, aangezien het merk haar vorig jaar nog 'te ordinair' noemde. 

Het 20-jarige Amerikaanse model showt in de nieuwe catalogus de populaire 'Body bra' van het merk en keert daarmee terug bij Victoria’s Secret.

Vorig jaar zei styliste Sophie Neophitou, die de modellen inhuurt voor de beroemde shows van het merk, in een interview met de New York Times dat ze het model nooit zou boeken omdat ze haar te ordinair vindt.

"We zullen haar nooit gebruiken", aldus Neophitou. "Ze ziet er uit als een voetbalvrouw, met dat te blonde haar. Ze heeft een gezicht dat iedereen met genoeg geld kan kopen bij een plastische chirurg."

Upton werkte in 2011 voor het eerst voor het merk. Toen showde ze nachtkleding en lingerie, maar sindsdien heeft ze nooit meer voor hen gewerkt.

Vogue

Het model heeft inmiddels drie keer op de cover van Vogue gestaan en deed campagnes voor onder meer Guess, Sam Edelman en Accessorize. Daarnaast sierde ze de cover van Sports Illustrated. 

Het is echter nog maar zeer de vraag of ze ook geboekt zal worden voor de modeshow van Victoria's Secret, zo meldt de Britse Vogue.