Het Amerikaanse make-upmerk CoverGirl komt met een cosmeticalijn die geïnspireerd is op de nieuwste The Hunger Games film, The Hunger Games: Catching Fire.

De lijn gaat de naam Capitol Collection dragen. Er is nog geen verdere informatie over de collectie naar buiten gebracht en het is nog niet duidelijk welke producten de lijn precies bevat.

Wel is voor de hand liggend dat de collectie felle, bonte kleuren zal bevatten, zo meldt Female First. De inwoners van de fictieve stad Capitol uit The Hunger Games staan immers bekend om hun kleurrijke, opvallende kleding en make-up.

Make-up

Naast de lancering van een collectie voor consumenten, heeft CoverGirl ook een aantal professionele make-upproducten geleverd aan de visagisten die de spelers van de tweede The Hunger Games-film opmaken.

Het is niet de eerste keer dat een cosmeticamerk winst probeert te behalen uit de populariteit van de filmreeks. Het bedrijf China Glaze maakte eerder een cosmeticalijn in het teken van de eerste film. Het bedrijf bracht toen een serie nagellakjes op de markt met de naam Capitol Colours.

Jennifer Lawrence

Het tweede deel in de The Hunger Games filmrreeks draait vanaf eind november in de Amerikaanse bioscopen. Onder meer Jennifer Lawrence speelt een hoofdrol in de populaire filmreeks.