Michael Kors lanceert make-upcollectie

De Amerikaanse modeontwerper Michael Kors lanceert in augustus een make-upcollectie, een serie zonneproducten en drie nieuwe parfums.

De collectie bestaat uit drie verschillende lijnen, Sporty, Sexy en Glam. Iedere lijn bestaat uit een parfum, twee kleuren lipstick, twee tinten lipgloss en twee kleuren nagellak. Daarnaast komt er een complete collectie zonneproducten en zelfbruiners. 

"Sporty, sexy en glam horen alle drie bij het DNA van mijn label", zegt Kors tegen WWD.com. "De vrouw die ik voor ogen heb is sexy, sporty en glam. Maar soms krijgt een van de drie wat meer nadruk, dan weer een andere."

Inspiratie 

“Mijn oma hield van glam, ze was een fan van Elizabeth Taylor. Mijn moeder daarentegen was eerder sportief en naturel en droeg maar weinig make-up. Allebei zijn ze een inspiratie voor me.”

De producten zullen in eerste instantie alleen te koop zijn in de boetieks van de ontwerper en in de warenhuizen van Macy’s. De campagne, met model Karmen Pedaru in de hoofdrol, is gefotografeerd door Mario Testino.

Lees meer over:
Tip de redactie