In het noordoosten van de Verenigde Staten hebben mensen het vaakst seks, terwijl de bevolking in het middenwesten het vaakst zin heeft.

Hoewel mensen in het middenwesten van de Verenigde Staten de meeste zin in seks hebben vergeleken met de rest van het land, vertaalt dat zich niet in het aantal keren dat zij tussen de lakens duiken. Slechts 10 procent doet het minstens eens per week.

Zo blijkt uit onderzoek van een online datingsite onder 18.000 Amerikanen. Zowel mannen als vrouwen in het zuidwesten geven zichzelf een hoger cijfer in de slaapkamer dan in iedere andere regio. 56 procent vindt dat hij het goed doet tussen de lakens, vergeleken met een landelijk gemiddelde van 53 procent.

Tevredenheid

Toch zijn vrouwen in het zuidwesten het minst tevreden met hun seksleven. In Texas is 42 procent van de vrouwen blij met wat er in de slaapkamer gebeurt, terwijl 67 procent van de mannen gelukkig is met de grootte van zijn zaakje, zo meldt Daily Mail.

Eens per week

Van alle ondervraagden vrouwen is 60 procent tevreden met haar seksleven, een percentage dat bij de mannen op 47 procent ligt. 16 procent van de Amerikaanse bevolking heeft een keer per week seks en daarbij scoort de zaterdag het hoogst, met als uitzondering in het zuiden, waar juist de maandagen populair zijn.