De Britse Vogue Fashion's Night Out vindt normaal gesproken jaarlijks in oktober plaats in Londen, echter verhuist het blad het evenement naar Manchester.

Hoewel het evenement in New York dit jaar wordt overgeslagen, zal het wel in 19 andere landen plaatsvinden, waaronder in Groot-Brittannië. Normaal gesproken vindt Fashion's Night Out in Londen plaats, echter neemt Manchester het tot en met 2016 over.

"Manchester was ooit het hart van de textielindustrie, dus de stad is erg belangrijk voor de modewereld", meldt Alexandra Shulman, hoofdredactrice van de Britse Vogue. "Dit is een logische stap in de evolutie van Fashion's Night Out. Londen heeft al duizenden consumenten blij gemaakt en we kijken ernaar uit een nieuw publiek aan te spreken."

New York

In februari besloot de Amerikaanse Vogue samen met de CFDA en NYC & Co in 2013 een pauze in te lassen voor Fashion's Night Out in New York, zodat winkels en ontwerpers die eraan meedoen zich kunnen concentreren op Fashion Week en hun strategieën verder kunnen ontwikkelen.

Volgens New York Magazine moesten merken er met andere woorden steeds meer geld in stoppen om er tijdens de drukbezochte avond daadwerkelijk wat uit te halen.