Kim, Kourtney en Khloé Kardashian blijven onvermoeibaar aan de weg timmeren. Hun nieuwste troef is de Kardashian Sun Kissed lijn, een collectie zelfbruiners.

De lijn bestaat uit vier producten: een voorbereidende scrub, een zelfbruinende lotion, een zelfbruinende spray en een product dat ervoor zorgt dat de bruine tint langer houdt.

"Zonnen hoort bij ons leven omdat we in Californië wonen", legt de zwangere Kim Kardashian uit aan Women’s Wear Daily.

"Maar tegenwoordig gebruik ik vaak zelfbruiners, vooral als ik reis. Ze zorgen er voor dat ik me goed voel, zélfs als ik geen make-up op heb."

Psoriasis

"Ik heb psoriasis en daarom lig ik vaak op de zonnebank”, zo onthult de realityster. "Maar als ik veel reis kan dat niet en dus gebruik ik dan zelfbruiners. De meeste zelfbruiners zijn echter lastig aan te brengen en geven helaas geen mooi resultaat. Daarom hebben we zelf een collectie gemaakt."

"We hebben producten gemaakt die gezond zijn en goed zijn voor de huid. Ze bevatten geen parabenen of sulfaten", legt zus Kourtney uit. "We houden van mode en beauty, maar voor ons lichaam zorgen vinden we het allerbelangrijkste."

De producten kosten tussen de 10 en 15 euro. Het is nog niet bekend of ze ook in Nederland verkrijgbaar zullen zijn.