AMSTERDAM - De Noorse blogger, model en styliste Hanneli Mustaparta heeft geposeerd voor de zomercampagne van modelabel Diesel Black Gold.

De steeds bekender wordende Hanneli Mustaparta is van vele markten thuis. Onlangs werkte ze samen met modemerk Diesel aan de zomercampagne van hun Diesel Black Gold-label. Mustaparta is niet alleen het gezicht van de nieuwe campagne, maar ze nam ook de styling voor haar rekening, zo meldt Knack.

De campagne bestaat in totaal uit vijf beelden in zwart-wit, waarbij de focus lop het model én de kleding ligt. De blogger is onder meer te zien in een leren jasje, een jasje met ritsen en uiteraard de nodige denim.

De nieuwe herfst/wintercollectie 2013 van Diesel Black Gold zal getoond worden op 12 februari tijdens de modeweek in New York. De catwalkshow zal live worden uitgezonden via een livestream op het internet. Tijdens de livestream kunnen kijkers kiezen vanuit welk perspectief ze de show willen bekijken. De livestream is te bekijken via dieselblackgold.com.