AMSTERDAM - Zondagavond start in Londen de tweede editie van het driedaagse mannenmode-evenement London Collections: Men.

Op zondagavond start het evenement met twee grote feesten van warenhuis Harvey Nichols en mannenmodezaak Duchamps, zo meldt Vogue.

Op maandagochtend beginnen de shows, met onder meer presentaties van Lou Dalton en Topman. ’s Avonds stelt zanger en ontwerper Liam Gallagher de nieuwe collectie van zijn label Pretty Green voor en organiseert Tommy Hilfiger een exclusief feest.

Alexander McQueen

Op dinsdagochtend tonen onder anderen Burberry, Nicole Fahri en Jonathan Saunder hun nieuwe mannencollecties en ’s middags zijn de presentaties van Vivienne Westwood en de exclusieve mannenzaken van Savile Row te zien. De belangrijkste show op dinsdag is die van Alexander McQueen.

Op woensdag zijn de collecties van Tom Ford, Christopher Raeburn en Katie Eary te zien. Op woensdagavond geven ontwerper Paul Smith, rapper Tinie Tempah en Dylan Jones, de hoofdredacteur van GQ, een diner. Het evenement wordt afgesloten met een feest van Tom Ford.