Run op 'wondermiddel' tegen slappe bovenarmen

AMSTERDAM - In Groot-Brittannië is een nieuw ‘wondermiddel’ dat een einde belooft te maken aan loshangend vel onder de bovenarmen in twee maanden tijd al meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan.

De crème, genaamd Nip + Fab Upper Arm Fix, belooft loshangend vel onder de bovenarmen tegen te gaan met natuurlijke ingrediënten. Dagelijks gebruik van de crème zou de huid verstevigen.

Uit een onderzoek van het merk dat het product heeft ontwikkeld, is gebleken dat 73 procent van de vrouwen het meest ontevreden is met het loshangende vel onder de bovenarmen.

Woordvoerder Maria Hatzeistefanis: “Loshangend vel wordt veroorzaakt door overgewicht en door verslapping van de huid. Deze probleemzone is moeilijk te bestrijden met oefeningen, daarom is de crème een uitkomst.”

Gladder

Het bedrijf beweert dat de huid op de bovenarmen van testpersonen na zes weken 23 procent gladder was. Ook de omvang van de bovenarmen zou afgenomen zijn.

Na een verkoop van een miljoen producten in twee maanden tijd is de crème op dit moment uitverkocht, aldus Daily Mail. Inmiddels is er een wachtlijst voor vrouwen die de crème tijdens de eerste verkoopronde niet hebben weten te bemachtigen.

Lees meer over:
Tip de redactie