AMSTERDAM - Perry Sport voorziet niet alleen alle Magneet Festival vrijwilligers van crewkleding, ook heeft de sportketen een festivalhotel geopend voor bezoekers van het evenement.

Dat meldt de website Fashionunited.

Magneet Festival is een evenement waarbij bezoekers via een co-creatie-internetplatform eigen creatieve ideeën kunnen indienen en daarmee de mogelijkheid creëren om zelf inhoud aan het festival te geven.

Stadsdeel Amsterdam Oost heeft daarvoor een zandvlakte langs de ring A10 ter beschikking gesteld. Tot 16 september kan iedere vrijdag, zaterdag en zondag worden genoten muziek, theater, kunst en experimentele bouwwerken. De toegang bedraagt 10 euro per dag. Voor kinderen tot twaalf jaar is de toegang gratis.

Tent

Festivalbezoekers kunnen voor 13,50 euro per persoon per nacht (bij twee personen) overnachten in het Perry Hotel. Het Perry Hotel bestaat uit een compleet ingerichte tent inclusief luchtbed en slaapzak en is gelegen op Camping Zeeburg, op loopafstand van het evenement.

De keten opende al eerder een Perry Hotel tijdens het EK 2012 in Oekraïne en de Olympische Spelen in Londen. Sportliefhebbers konden overnachten in een ingerichte leeuwentent.