AMSTERDAM - Schoenenmerk Brian Atwood moet een eigen advertentie die te zien is aan de buitenkant van de winkel aan Madison Avenue in New York weghalen, omdat de eigenaar van het pand de campagne ongeschikt vindt.

Het merk werd verteld de afbeelding in billboardformaat te verwijderen, nadat het door de eigenaar van het winkelpand ongeschikt werd geacht voor het winkelende publiek. In de campagne is Victoria's Secret Angel Candice Swanepoel te zien in sexy kousen en schoenen met tijgerprint, vergezeld door twee naakte mannelijke modellen. De foto uit de herfst/wintercampagne voor 2012 werd genomen door fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott.

Brian Atwood heeft de afbeelding op de nog te openen winkel inmiddels vervangen door een subtielere variant, van een paar vrouwenbenen, die goedgekeurd is door de eigenaar, zo meldt Telegraph.

De videoversie van de campagne waarin Swanepoel compleet naakt met een paar laarzen is te zien, mag in de taxi's in New York al niet meer worden afgespeeld. In plaats daarvan wordt een behind-the-scenes trailer getoond.