Make-over voor Vogue Paris

AMSTERDAM - Vogue Paris heeft een ingrijpende restyling ondergaan. De belangrijke september-editie van het blad is tevens het debuut van het geheel vernieuwde uiterlijk van het tijdschrift.

Het is de eerste ingrijpende make-over voor Vogue Paris sinds 2004. Hoofdredacteur Emmanuelle Alt wil met de restyling het tijdschrift een meer tijdloze en chique uitstraling geven, en daarmee de stijl van Parijs uitstralen. Alt drukt met deze veranderingen stevig haar stempel op het modeblad, anderhalf jaar nadat ze het roer overnam van Carine Roitfeld.

Parisienne

"Alle andere edities van Vogue hebben de naam van een land. Vogue Paris is de enige met de naam van een stad", zo verduidelijkt Alt de veranderingen op de website van Women’s Wear Daily. "Iedereen fantaseert over Parijs, over de Parisienne. De Parisienne is een jonge vrouw die wereldwijd, al dan niet terecht, wordt gezien als een vrouw met een specifieke stijl, met smaak, met allure."

Het tijdschrift viert de make-over met drie verschillende covers. Lara Stone, Kate Moss en Daria Werbowy werden alledrie gefotografeerd door Mert Alas en Marcus Piggott in dezelfde Dolce & Gabbana jurk.

De nieuwe editie van het tijdschrift ligt op 23 augustus in de winkel.

Lees meer over:
Tip de redactie