AMSTERDAM - Designerlabel Marchesa heeft zich ontfermt over een nieuw Playboy Bunny kostuum. Dit om op 4 juni de heropening van de Playboy Club in Londen te vieren.

Geïnspireerd door het originele ontwerp, voegden Marchesa ontwerpsters Georgina Chapman en Keren Craig hun eigen 'high fashion' toevoegingen toe.

"We vinden het fantastisch om deel uit te mogen maken van de herlancering van de Playboy Club in Londen en een kostuum te ontwerpen voor de Playboy Bunny", aldus Georgina Chapman, mede-oprichtster en een van de ontwerpers van het luxe label.

"We lieten ons inspireren door het origineel, maar hebben onze eigen handtekening toegevoegd aan het pak. Hoewel het nog steeds het klassieke Playboy Bunny silhouet heeft, zijn er nu details als draperieën en borduursels toegevoegd. Het resultaat is een moderne, maar vrouwelijke interpretatie op de legendarische look."

Onthulling

De outfit wordt op 26 mei officieel onthuld, waarna het pakje wordt geveild. De opbrengsten gaan naar Breast Cancer Awareness, zo meldt Vogue.