ZEIST - Vakantiebeoordelingssite Zoover beoordeelt Hotel Adler in Valkenburg als het beste hotel van Nederland. Ook de slechtst gewaardeerde accommodatie werd benoemd.

In 2010 was Designhotel Texel Suites nog overtuigend winnaar in de categorie Best gewaardeerde hotel 2011. Hotel Adlet in Valkenburg neemt het stokje voor 2011 over met een gemiddelde van een 9,6.

Hotel Het Tjeukemeer in Delfstrahuizen en Pension Panta Rhei in Cadzand staan, ook beiden met een 9,6, op een gedeelde tweede plaats. Ook Hotel Airport Texel en Hotel Bosch en Zee in Domburg behoren tot de top als het gaat om goede hotels in Nederland.

Slechtste hotel

City Hotel in Scheveningen bracht het er op zijn zachtst gezegd wat minder goed van af en neemt dit jaar de titel van Het slechtste hotel van Nederland over van Hotel Benelux in Rotterdam. City Hotel kreeg een gemiddeld cijfer van een 3 en wordt op de voet gevolgd door Hotel Landgoed de Oude Schouw in Akkrum met een 3,1.

Verder staan Beach Hotel in Zandvoort, Hotel du Commerce in Middelburg en Hotel Astra in Apeldoorn werden door de bezoekers van de beoordelingswebsite ook in de top 5 slechtste hotels gezet.

Alleen hotels met een minimum aantal beoordelingen tussen maart 2010 en maart 2011 dongen mee.