AMSTERDAM - Het nieuwste Calvin Klein billboard, waarop de Nederlandse Lara Stone in slechts een zwart ondergoedsetje te zien is, zou volgens voorbijgangers het woord 'fuck' bevatten.

De levensgrote poster in Manhattan schiet bij sommige Amerikanen in het verkeerde keelgat. Niet door de schaars geklede Lara Stone, maar door het woord 'fuck' dat voorbijgangers erin spotten.

Het begint allemaal met de tafel achter Stone, die door haar benen afgekapt worden, waardoor de letter 'F' te zien is. Het zwarte onderbroekje van Stone, op het Amerikaanse reclamebord op dezelfde hoogte als de tafelpoot, zou de letter 'U' suggereren. Daarnaast staat het logo van het parfum, met de letters 'ck'.

Reacties

"Het geeft een verkeerd signaal. Ik denk niet dat het gezond of goed voor iemand is, zelfs niet voor jonge kinderen", aldus een voorbijganger, die het beeld duidelijk niet geschikt vindt.

Een andere voorbijganger vertelt aan CBS: "Ik vind het walgelijk, het zou hier niet moeten hangen."

Toch valt niet iedereen er over en denken verschillende mensen dat het slechts een ongelukje van Calvin Klein is. "Als je echt aandachtig kijkt en op de details let, kun je het er uit halen, maar om eerlijk te zijn zie ik het niet."

Lara Stone voor Calvin Klein