AMSTERDAM - Christian Houkes, initiatiefnemer van de Arnhem Fashion Week, maakte eerder bekend dat Sepehr Maghsoudi zijn collectie zal showen en dat Addy van den Krommenacker de modeweek opent. Maghsoudi en van den Krommenacker kunnen dit echter nog niet bevestigen.

Sepehr Maghsoudi, bekend van het RTL-programma Project Catwalk, laat weten nog niet rond te zijn met de organisatie van de Arnhem Fashion Week. “Ik heb wat eisen op tafel gelegd en daar zijn ze nog niet mee akkoord gegaan. Ik ga er echter van uit dat dit goed komt.”
 
Addy Van den Krommenacker vindt het hoogst opmerkelijk dat er in de media staat dat hij de modeweek zal openen. “We zijn inderdaad benaderd met de vraag of we geïnteresseerd waren om mee te doen, maar we hebben nog helemaal geen verdere gesprekken gevoerd”, aldus Addy van den Krommenacker tegen Textilia.

Rommelig

Volgens schoenenontwerpster Hester Vlamings verlopen de onderhandelingen nogal rommelig, maar ze bevestigt dat ze wel bij het evenement aanwezig zal zijn. Vlamings zal in Villa Sonsbeek een tentoonstelling houden van haar collectie.

Hoofdsponsor

Arnhem Fashion Week vindt plaats van 2 tot en met 8 april 2011, in Villa Sonsbeek. Hoewel verdere details nog onbekend zijn, maakte Houkes onlangs bekend dat modecadeaubon Fashioncheque hoofdsponsor zal zijn. Volgens Stephan Tieleman, CEO Fashioncheque, is zowel de Arnhem Fashion Week als Fashioncheque van en voor de modewereld.