AMSTERDAM - Binnenkort gaat de huishoudbeurs weer van start in de Amsterdam RAI. Dit jaar heeft de beurs een bijzonder speeltje om aan het publiek te tonen, namelijk de duurste vibrator ter wereld. Het object is voorzien van een gouden laag en heeft een waarde van 10.000 euro.

De vibrator draagt de naam Inez Gold en is voorzien van een laagje achttien karaats goud. Naast de grote, gouden staaf is er ook een kleinere versie verkrijgbaar met ingelegde diamanten.Het object wordt aangeboden door het bedrijf Drake’s Erotique. Xavier Bouterse, creatief directeur van het bedrijf, vertelt dat er een grote interesse is voor het product.

"We mikken op publiek dat niet alleen de functionaliteit van een product wil, maar ook een luxe uitstraling en gevoel willen ervaren. Voor 150 euro kun je ook een prima vibrator kopen, maar deze mensen willen méér."Schommelende goudprijs


Door de wisselende goudprijs kan de vraagprijs van de luxe vibrator variëren. Zo kostte het apparaat aanvankelijk 7.500 euro, maar werd de prijs recent verhoogd met 2.500 door de gestegen goudprijs, zo meldt Telegraaf.