AMSTERDAM - Supermodel Kate Moss stapt binnenkort in het huwelijksbootje met haar vriend Jamie Hince. The Sun onthult dat de rockster Moss ten huwelijk heeft gevraagd. Naar verluidt geeft het koppel elkaar het jawoord op 2 juli dit jaar.

Jamie Hince, gitarist van de band The Kills, vroeg Kate ten huwelijk in bed, net nadat ze het nachtlampje uit deed. Hince deed vervolgens het lampje weer aan en ging op één knie zitten.

Hij verraste haar met een vintage verlovingsring uit de jaren ’20. De ring heeft een geschatte waarde van een paar tienduizenden ponden.

Toestemming

De romanticus bereidde zijn huwelijksaanzoek goed voor. Zo bracht hij eerst een bezoekje aan de ouders van Kate Moss om toestemming te vragen. Woensdagavond riep het koppel familie en vrienden bij elkaar om het goede nieuws te verkondigen.

Groot feest

Een goede vriend van het stel verklaart aan The Sun dat het een grootse bruiloft gaat worden: "Kate is zo blij en enthousiast. Jamie is echt de man voor haar, ze zijn beste vrienden. Kate gaat een enorm feest geeft geven. Eén van de grootste die ze ooit heeft gegeven".