AMSTERDAM - Gucci lanceerde de nieuwste kindercollectie op een bijzondere manier. Zo vierde het modehuis een kinderfeest in Gucci's boetiek op Fifth Avenue in New York.

Verschillende beroemde vaders en moeders waren uitgenodigd voor het privéfeestje van Gucci. Terwijl de ouders naar hartenlust konden winkelen, werden de kinderen vermaakt met veel snoep en vingerverf.

Daarnaast kon het kroost tekenen, hun gezicht laten schminken en spelen met de nieuwe Gucci applicatie op de iPad.  Prijzige kinderkleding


De kindercollectie omvat onder andere rompertjes, spijkerbroeken en sneakers. Terwijl voor sportschoenen voor de allerkleinsten rond de tweehonderd euro moet worden neergelegd, lopen de jassen voor kinderen tot in de duizenden euro’s, zo meldt New York Magazine.

Jennifer Lopez


Hollywood moeder Emily Mortimer praatte de middag aan elkaar, hoewel Jennifer Lopez de ster van de nieuwe campagne is. Onlangs vond de fotoshoot van de zangeres samen met haar twee kinderen Max en Emme Anthony plaats. De shoot speelde zich af op het strand.