AMSTERDAM- Zangeres Taylor Swift is onlangs gekozen tot het nieuwe gezicht van make-upmerk CoverGirl. In een interview met Stylelist legt de 20-jarige Amerikaanse enthousiast uit waarom ze zo blij is om vanaf nu bij de ‘CoverGirl familie’ te horen.

Deze winter gaat de CoverGirl campagne met Taylor Swift in de hoofdrol in Amerika van start. Ze prijst hierin de NatureLuxe foundation en lippenbalsem van het merk aan.

Op de campagnefoto is de zangeres te zien in een luchtig jurkje op blote voeten. Dat beeld past volgens het merk precies bij Swift. Coolste ding


Swift droomde al lange tijd over een klus als CoverGirl. “Ik herinner me dat ik als klein kind altijd door het tijdschrift Seventeen bladerde. Ik zag toen Faith Hill als CoverGirl en vond dat het coolste ooit”, aldus Swift tegen Stylelist.

Individualiteit


De countryzangeres is heel dankbaar om bij de ‘CoverGirl familie’ te horen: “De modellen die CoverGirl gebruikt worden puur gekozen op individualiteit: mensen als Drew Barrymore, Ellen en Rihanna. Ik vind het zo cool om deel uit te maken van deze familie, individualiteit is prachtig”.