AMSTERDAM - Burlesque danseres Dita von Teese zegt in een interview graag haar eigen cosmeticalijn op de markt te willen brengen. De entertainster doet altijd haar eigen make-up voor optredens en is tevens bezig met het schrijven van een boek vol beautytips.

Dita von Teese legt in haar interview met Women's Wear Daily uit veel dingen te missen in de beautywereld. Haar toekomstige lijn zal onder andere een matte lippenstift bevatten. "Dat is zo moeilijk te vinden dezer dagen!"


Naast een make-upcollectie wil de sexy entertainer ook een eigen geurtje lanceren. "Ik zou echt heel graag mijn eigen luchtje willen hebben. Ik wil niet naar iemand anders ruiken." Victoria Beckham


Het is nog even zoeken naar het juiste bedrijf dat het geurtje van von Teese op de markt wil brengen. "Ik moet waarschijnlijk gaan praten met de wat kleinere bedrijven. De grotere parfumbedrijven, zoals Coty, zeggen allemaal: ‘Nou, dat doen we niet. Niet iedereen kent je naam, je bent geen Kardashian of een Victoria Beckham'." Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe lijn in de winkels ligt.